DETECTARE MICROFOANE SPION

Detectare microfoaneServiciille de detectare a microfoanelor sau a altor medii de interceptare sunt extrem de importante pentru persoanele care doresc sa isi protejeze viata privata sau afacerile. Detectivi particulari folosesc aparatura de maxima performanta realizata expres pentru acest scop de firme renumite. Numarul de camere spion wirless este sensibil egal cu cel al microfoanelor spion. De altfel, tehnologia a facut ca preturile sa nu difere mult. In acest context detectarea camerelor disimulate este la fel de importanta ca si detectarea microfoanelor spion. Daca in cazul microfoanelor spion, aria de interes este reprezentata de casa ori de birou, camerele wirless pot fi amplasate in cele mai diverse locuri. Sunt cunoscute cazuri in care anumite vedete au aflat cu stupoare ca se dezbracau in fata unor camere wirless amplasate in cabinele de proba ale magazinelor sau am aflat despre oameni care erau spionati de spargatori de case care amplasasera camere disimulate pe stalpii de electricitate din fata casei acestora.

 

Detectarea microfoanelor este un aspect aparte al muncii de detectiv si face parte dintr-o gama mai mare de masuri luate pentru protectia impotriva scurgerii de informatii. Periodic, detectivii particulari testeaza anumite microfoane spion pentru a fi la curent cu noile aparitii si pentru a putea sa le detecteze in momentul in care le gasesc pe teren. Exista o gama foarte larga de microfoane de la cele ieftine - GSM, pana la cele complexe din sfera spionajului industrial.

In general spionajul industrial, santajul sau gelozia sunt principalele cauze care determina pe cineva sa amplaseze astfel de dispozitive de interceptare, iar problemele cauzate de astfel de dispozitive sunt din cele mai grave. In afara de sentimentul frustrant ca iti traiesti viata sub lupa altcuiva, microfoanele spion sau alte medii de interceptare creeaza prejudicii materiale complexe si insemnate. Orice familie sau firma din interiorul careia se scurg informatii in mod necontrolat este in pericol.

Legea romaneasca este relative permisiva fata de spionajul economic, asa ca singura optiune pentru firme si oamenii de afaceri este sa se protejeze singuri in fata acestui flagel.
Depistam peste 1000 de modele de microfoane, camere sau alte dispozitive care reprezinta un risc de securitate a informatiilor. Facem verificari complete pentru ca partenerii nostri sa fie siguri ca nu sunt supusi riscului de a fi spionati.

Arii generale de utilizare:
- Verificarea periodica a birourilor managerilor de top
- Verificarea periodica a salilor in care se desfasoara sedinte importante
- Verificarea masinilor in care au loc discutii de afaceri
- Verificarea spatiilor de cazare
- Verificarea domiciliului

In cadrul operatiunilor de deparazitare electronica sunt verificate emisiile intre frecventele 5 Mhz si 1Ghz apoi cele cuprinse intre 30Mhz si 2 Ghz. Este verificata existenta emisiilor 940nm (infrarosu) precum si transmisiile VLF situate pe conductorii electrici intre 10Khz si 130Khz sau intre 50Khz si 600 Khz pentru a vedea daca pe sistemul de cabluri al cladirii exista transmisii video specifice unor camera video.
Este scanat spectrul in vederea identificarii unor emisii specifice camerelor video wirless. Astfel, sunt facute verificari intre 900 Mhz si 2.7 Ghz, verificarile find repetate in jurul valorilor de 1,2 Ghz si 2,4 Ghz. De asemenea, tot pentru identificarea unor posibile camera video wirless este verificata plaja de frecventa de 5.8 Ghz – 5.9 Ghz.
Se urmareste identificarea tuturor pericolelor reprezentate de camere wirless, camere spion pe fir, camere disimulate in diferite obiecte din incaperile verificate. Depistarea se face cu ajutorul unor aparate foarte performante. De asemenea se urmareste depistarea microfoanelor spion, a microfoanelor cu emisie RF sau a microfoanelor care transmit UHV.
Sunt verificate si geamurile cladirii pentru a se vedea daca sunt penetrate de aparate speciale de ascultare care folosesc pointere laser. Totodata se verifica posibila existenta a aparatelor de interceptare disimulate in telefoanele fixe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have one guest and no members online