VERIFICARI DETECTIVI PARTICULARI

Detectivi particulariPuteti folosi detectivi particulari pentru o multitudine de situatii. In afara de partenerii de afaceri sau de firmele aflate in conflict juridic cu dumneavoastra, puteti sa apelati la detectivi particulari si pentru alte cazuri. Puteti sa verificati proprietati in cazul in care ati castigat un proces cu un rau platnic si nu stiti de unde sa recuperati banii. Cel mai bun exemplu al persoanelor care se ascund de creditori este

Read more...

DOSARE DE CADRE

Dosare de cadreDosarele de cadre sunt o specie a dosarelor realizate de detectivi particulari pentru clientii corporate. Acest tip de dosare sunt menite sa ofere firmelor cat mai multe informatii despre despre angajatii proprii. sunt utile in managementul riscului in cadrul propriei companii. Ele ofera informatii utile despre angajati si pe baza lor se dau recomandari cu privire la accesul de securitate pe care acestia il pot avea in

Read more...

DOSARE INFORMATIVE

Dosare Detectivi ParticulariDosarele informative realizate de detectivi particulari sunt cele mai complete servicii de acest tip existente pe piață. Echipa noastră de detectivi particulari obține, pentru clienți, informații brute din majoritatea ariilor de interes relevante. Folosind baze de date Care ne apartin si baze de date publice, coreland informatiile obtinute din teren cu cele extrase contextual, analistii nostril reusesc sa furnizeze

Read more...

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have one guest and no members online