DOSARE INFORMATIVE

Dosare Detectivi ParticulariDosarele informative realizate de detectivi particulari sunt cele mai complete servicii de acest tip existente pe piață. Echipa noastră de detectivi particulari obține, pentru clienți, informații brute din majoritatea ariilor de interes relevante. Folosind baze de date Care ne apartin si baze de date publice, coreland informatiile obtinute din teren cu cele extrase contextual, analistii nostril reusesc sa furnizeze

cel mai complet produs intelligence existent pe piata din Romania.

Atat probele existente in materialul brut pus la dispozitia clientului in dosarul informativ, cat si sinteza acestuia reprezinta inscrisuri care se pot prezenta in fata instantei de judecata. Totodata, in cazul este relevant felul in care anumite probe au fost obtinute, detectivul particular care le-a obtinut poate sa fie chemat ca martor direct in fata instantei de judecata.

Dosarele informative pot sa fie solicitate de clienti detectivilor particulari si in situatiile in care doresc sa isi uneasca destinele cu o persoana si nu cunosc foarte multe lucruri despre aceasta. De asemenea, detectivii particulari pot sa ofere informatii despre anturajul copiilor sau despre persoanele din anturajul partenerului de viata.

In afara de bazele de date publice si semi-publice pe care detectivii particulari le scaneaza pentru a aduna informatiile necesare, ei verifica si baze de date construite in ani si ani de activitate care sunt proprietate a Companiei de Anchete si Filaj. Investigatiile complexe necesare la realizarea unui dosar pot sa fie cuplate cu supraveghere operativa realizata de detectivii particulari.

Cel mai bun exemplu este cel al persoanelor care se ascund de creditori si aparent nu au nicio proprietate sau firma pe numele lor si care trebuie urmariti pentru a se vedea daca nu cumva controleaza prin interpusi anumite active ori afaceri. De asemenea, informatiile din dosare pot sa fie cumulate cu inestigatii la fata locului daca datele care pot fi stranse sunt prea putine.

 

 

 

 

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have 3 guests and no members online