DOSARE DE CADRE

Dosare de cadreDosarele de cadre sunt o specie a dosarelor realizate de detectivi particulari pentru clientii corporate. Acest tip de dosare sunt menite sa ofere firmelor cat mai multe informatii despre despre angajatii proprii. sunt utile in managementul riscului in cadrul propriei companii. Ele ofera informatii utile despre angajati si pe baza lor se dau recomandari cu privire la accesul de securitate pe care acestia il pot avea in

cadrul firmei. Au existat multe situatii in care angajati cu probleme au putut fi descoperiti in baza monitorizarii unor informatii simple.

Prin dosarele de cardre se urmareste descoperirea unor eventualele indicii despre acele probleme ale angajatilor care i-ar determina sa pericliteze siguranta organizatiei. Detectivi particulari colecteaza informatii cu privire la anturajul si familia angajatilor si sunt urmarite schimbarile datelor in ceea ce priveste situatia financiara a acestora. In timpul alcatuirii sau a actualizarilor facute la dosarele de cadre sunt urmarite eventualele indicii care ar putea sa arate faptul ca un angajat reprezinta un risc de securitate sau ca un anume angajat ar putea sa fie determinat sa prejudicieze firma la care lucreaza.

In afara de bazele de date publice si semi-publice pe care detectivii particulari le scaneaza pentru a aduna informatiile necesare, ei verifica si baze de date construite in ani si ani de activitate care sunt proprietate a Companiei de Anchete si Filaj. Investigatiile complexe necesare la realizarea unui dosar pot sa fie cuplate cu supraveghere operativa realizata de detectivii particulari.

Dosarele de cadre vizeaza, pe langa informatiile clasice despre trecutul unei persoane si date despre anturajul acestuia, familie, prieteni, fosti colegi. Dosarele de cadre le ofera detectivilor o imagine foarte clara despre o anumita persoana.Ele sunt utile pentru detectivi particulari in momentul in care clientul le solicita un test de integritate sau o operatiune sub acoperire. 

 

 

 

 

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have 3 guests and no members online