SUPRAVEGHERE AFACERII

Supraveghere detectivi particulariSupravegherea in punct fix poate fi de multe ori mai interesanta si relevanta decat cea facuta de detectivi particulari care alearga non-stop prin oras. Afacerea dumneavoastra poate sa fie pusa in pericol de activitati care se petrec in jurul activelor ei. Folosind detectivi particulari, mai ales in zonele si in momentele in care o camera video nu face doi bani, puteti sa va protejati de o multime de pericole

Read more...

SUPRAVEGHEREA MINORILOR

Detectivi ParticulariO categorie aparte a filajului se refera la copii. Nu orice firma isi permite sa faca astfel de supravegheri. De cele mai multe ori limitarile sunt cauzate de diferenta de varsta dintre persoana vizata si oamenii care fac supravegherea. Exista din ce in ce mai multi clienti care apeleaza la supravegherea operativa realizata de detectivii particulari pentru a vedea care este anturajul si obiceiurile copiilor lor. Din

Read more...

DETECTIVI PARTICULARI LA FILAJ

Detectivi ParticulariUnul dintre cele mai cunoscute produse ale unei firme de detectivi particulari este filajul cunoscut si ca supraveghere operativa. Detectivi particulari folositi de Compania de Anchete si Filaj utilizeaza des acest produs pentru a rezolva o serie lunga de probleme ale clientilor. Filajul sau urmarirea operativa este de asemenea, cel mai solicitat serviciu al unei firme de detectivi particulari. Cu toate

Read more...

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have 3 guests and no members online