DETECTIVI PARTICULARI LA FILAJ

Detectivi ParticulariUnul dintre cele mai cunoscute produse ale unei firme de detectivi particulari este filajul cunoscut si ca supraveghere operativa. Detectivi particulari folositi de Compania de Anchete si Filaj utilizeaza des acest produs pentru a rezolva o serie lunga de probleme ale clientilor. Filajul sau urmarirea operativa este de asemenea, cel mai solicitat serviciu al unei firme de detectivi particulari. Cu toate

acestea, sunt putine lucruri pe care clientii le cunosc despre filaj. Orice firma de detectivi face filaj desi, asa cum s-a observat de multe ori, multe confunda filajul cu o urmarire grosiera. Diferenta este data de faptul ca in cazul filajului persoana vizata habarnuare, iar in cazul unei urmariri vectorul isi da seama de prezenta urmaritorilor.

Supravegherea operativa in sine este un produs care poate sa ateste clientului daca persoana vizata spune adevarul cu privire la anumite actiuni ale sale. Practic, detectivii particulari sunt ochii si urechile beneficiarului serviciului de filaj. Mai mult decat atat, conform legii, raportul informativ intocmit de detectivii particulari reprezinta un inscris care este acceptat de instantele de judecata drept proba in procese. Tot in fata instantelor de judecata pot sa apara ca martori directi ai unor evenimente detectivi particulari atestati care au supravegheat evenimentele respective.

Nu exista un numar de detectivi particulari stabilit pentru operatiunile de supraveghere si filaj. In functie de persoana vizata se decide cate masini vor fi folosite si cati oameni se vor ocupa de supraveghere. Detectivii particulari alocati unei operatiuni depind de programul persoanei respective, de felul in care se deplaseaza, de numarul de opriri sau intalniri ale persoanei respective.

Unul dintre atuurile noastre este reprezentat de baza tehnica existenta care ne ofera posibilitatea sa obtinem rezultatele maxime in beneficiul clientilor nostri. Peste 100 de camera foto si video combinate cu experienta unui grup de experti in arta filajului asigura clientilor garantia ca vor obtine maximum de rezultate.

Arii generale de utilizare:
- Verificari de rutina ale angajatilor in vederea evaluarii muncii lor
- Verificari complexe ale angajatilor banuiti de practici anti-concurentiale sau de spionaj economic
- Conflicte conjugale
- Controlarea anturajului minorilor
- Verificari aprofundate ale unui partener de afaceri

 

 

 

 

 

 

 

 

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have 2 guests and no members online