SUPRAVEGHERE AFACERII

Supraveghere detectivi particulariSupravegherea in punct fix poate fi de multe ori mai interesanta si relevanta decat cea facuta de detectivi particulari care alearga non-stop prin oras. Afacerea dumneavoastra poate sa fie pusa in pericol de activitati care se petrec in jurul activelor ei. Folosind detectivi particulari, mai ales in zonele si in momentele in care o camera video nu face doi bani, puteti sa va protejati de o multime de pericole

datorate unei multitudini de factori. 

Spuravegherea unui depozit pentru a vedea daca angajatii fura sau pentru a verifica daca firma de paza chiar a pus numarul de paznici care este trecut in factura poate reprezenta un element care sa faca diferenta. De asemenea, tot la capitolul supravegherii la punct fix, intra si observarea unui depozit al unui distribuitor care sustine ca in realitatate vinde doar marfa dumneavoastra. 

Ca si caracteristici, supravegherea punctelor fixe se realizeaza dupa un studiu foarte amanuntit al zonei. Poate implica aparate de vedere pe timp de noapte cu termoviziune sau tele-obiective de foarte mare putere. Exista riscuri majore, mai ales in zonele slab populate pentru ca daca cineva fura de la dumneavoastra nu va precupeti niciun efort pentru a se proteja si a ramane demascat. 

Avem detectivi particulari care sunt capabili sa ramana ascunsi perioade lungi de vreme in locuri greu accesibile pentru a se intoarce la dumneavoastra cu datele si probele de care aveti atata nevoie. 

 

 

 

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have 3 guests and no members online