PRETUL INVESTIGATIILOR PRIVATE

Pret detectivi particulariInvestigatiile reprezinta aproape jumatate din munca de detectivi particulari. Extragerea de informatii si sintetizarea sunt o munca deosebit de minutioasa la care iau parte detectivi particulari si analisti de informatii. Ea implica si costuri legate de accesarea de baze de date si costuri de personal. Pretul este dat de volumul de munca depus la colectarea si analizarea datelor respective. In functie de

manifestarile persoanei vizate in mediul de afaceri, detectivii au un volum de munca mai mic sau mai mare, lucru care se reflecta direct in pret.

O categorie aparte a investigatiilor realizate de detectivi particulari este cea a dosarelor realizate pentru angajatii unei anume firme. Dosarele de cadre sunt analize realizate de detectivi particulari specializati care incearca sa identifice riscurile de personal din interiorul unei firme. Pretul acestor dosare este dat de numarul de persoane monitorizate si de numarul de activitati ale acelor persoane si ale tertilor. Dosarele de cadre sunt updatate periodic, iar beneficiarul este anuntat cu privire la schimbarile relevante.

Tot la categoria investigatii pot fi incluse testele de integritate. Acestea sunt scenarii complexe. Detectivi particulari vizeaza verificarea loialitatii persoanelor angajate. Testele se bazeaza pe scenarii care sa ii puna pe angajati in fata unor situatii asemanatoare cu cele pe care le intalnesc in viata de zi cu zi. Pretul testelor de integritate difera in functie de complexitatea scenariilor, de numarul de oameni folosit, de calitatea acestora si de alte cheltuieli ocazionate de operatiune.

 

 

 

0745.39.77.76

CONTACTEAZA UN DETECTIV PARTICULAR

Afla cum poate sa fie rezolvata problema ta.
 

DETECTARE MICROFOANE

Afla acum daca esti interceptat ilegal. Foloseste serviciul de detectare microfoane si camere ascunse si poti sa fi sigur ca viata privata nu iti este calcata in picioare. Apeleaza la tehnici profesioniste si aparatura de ultima generatie pentru detectare de microfoane spion ori camere ascunse. “Protejaza-ti afacerea si viata privata.

INTERCEPTARE TELEFOANE

 Nu apela la detectivi particulari daca vrei sa interceptezi telefoane mobile. Aceasta este o fapta ilegala pedepsita de legislatia romana cu inchisoarea.

 

SUPRAVEGHERE-FILAJ

Foloseste detectivi particulari pentru supraveghere operativa. Lasa detectivii sa fie ochii tai.

VIZIUNE DETECTIVI PARTICULARI

1. Confidentialitate
Investim prea mult in reclama pentru a ne permite scandaluri.
2. Echipa
Consideram ca noi si clientii facem parte din aceiasi echipa.
3. Profesionalism
Cei mai buni detectivi particulari si cea mai buna dotare tehnica.
34.000 de microfoane spion vandute in Romania in 2012
 

DOSARE CADRE

Afla care e profilul angajatilor tai si vezi daca prezinta riscuri pentru firma. Verifica acum daca cineva vrea sa te fure.

VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI SI SPIONAJ

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.ProTv - 2011

 

DOSARE INFORMATIVE

Foloseste detectivi particulari pentru a afla care partener de afaceri te insala sau care furnizor vrea sa te scoata de pe piata.

 

STIRI - VIDEO DESPRE DETECTIVI PARTICULARI

Sample video

Stiri despre detectivi particulari si detectare de microfoane.Antena 1 - 2011

ATESTARE

 Compania de Anchete si Filaj este detinatoarea Licentei de Functionare 170.205 emisa de IGPR. CAF este inregistrat ca operator de date cu caracter personal sub numarul 17890.

CERE SFATURI

 Poti oricand sa apelezi gratis la detectivi particulari pentru a solicita un sfat. Daca problema ta nu e de competenta noastra, macar putem sa te indrumam acolo unde ai nevoie.

OPERATUNI SUB ACOPERIRE

1. CONTROL
Clientul detine controlul total al operatiunii sub acoperire.
2. MULTITASK
In timpul unei operatiuni sunt rezolvate mai multe probleme.
3. BONUS
Operatiunile sub acoperire dezvaluie si lucruri pe care clientul nu le banuia.

ACOPERIRE DETECTIVI PARTICULARI

 

TESTE ANGAJATI

Afla daca angajatii tai ar fi disponibili sa te tradeze. Testeaza-i pe oamenii care lucreaza pentru tine. Foloseste detectivi particulari pentru a afla care este pretul pentru care te-ar vinde. Afla din timp care e predispozitia angajatilor sa te tradeze sau sa fure de la tine! Apeleaza la profesionisti!

PROBE JURIDICE RELEVANTE

Ce probe iti furnizam?

  1. Raport informativ.
  2. Fotografii relevante.
  3. Filmari de calitate.
  4. Marturie in fata instantei.

Who's Online

We have 4 guests and no members online